20 Mart 2009 Cuma

Şereftir Seni Sevmek

Yazık oldu...

2-0'dan kendi evinde 3-2 maç veriyorsun.

2 dakika içinde 2 gol görüyorsun kalende.

Kimse futbolculara suç bulmasın. Tek suçlu Bülent Korkmaz'dır. Soyadına layık olamadı. Korktu. Hem Hamburg ile Almanya'da oynanan ilk maçta, hem Trabzon'da ve hem de dün gece...

Ayhan ile Barış'ı defansa o kadar yakın oynattı ki Lincoln ile aralarında 25 metrelik mesafe vardı.

Skibbe varken Galatasaray öne geçme problemi yaşıyordu maçlarda ama öne geçtiğinde kolay kolay maç vermiyordu.

Fatih Terim gibi haddinden fazla cesaretli bir hocanın talebesisin sen. 10 kişi kaldığı maçlarda bile saldırın emri veren, Uefa Kupası Finali'nde "korkmayın, çıkın" diye bağıran İmparator'un talebesisin.

Hiç bişey öğrenemedin mi?

Bir de maçtan sonra çıkıp, pişkin pişkin "bütün değişiklikleri yerinde yaptım" diyebiliyorsun.

Takımı sırtlayan adam olan Lincoln'ü 3 haftada bitirdin. Yerine tercih ettiğin adam Hasan Şaş. 7 ay futbol oynamamış bu adam. Neye güvenip ne düşünüp alırsın oyuna.

Dün gece Sami Yen'de Hasan Şaş'ın kulaklarını en çok çınlatan benimdir heralde. Yanımdaki arkadaşım ("Emrah") zor sakinleştirdi beni. Kapalıdan çıt çıkmazken ben Hasaaaaannn nidalarıyla inlettim resmen koca kapalıyı. Hasan'ın kötü oynamak hakkı belki ama maç 2-2 iken, Hamburg'u 5'e 4 yakalamışken, ve en önemlisi ceza sahası cizgisi üzerinde Arda bomboşken saçma sapa bir orta yapmaya, bencilce oynamaya hakkı yok.

Ciddi anlamda çok fazla kızdım Hasan'a, çok ama çok fazla. Ama Hasan Şaş kötü oynadı diye yuhalanmayı hakeden bir adam değil. Bazı kendini bilmezler çok ayıp etti bu hareketleriyle.

Daha yazılacak çok şey var ama yazdıkça sinirleniyorum.

Arda ve Baros muhteşem oynadılar. Takımın geri kalanı da gerçekten iyi mücadele etti. Bu mücadeleyi gösteremeyen Bülent Korkmaz'dır (!) bu malubiyetin tek sebebi.

2-0 öndeyken maçı soğutmayı beceremeyen, maç 2-1 olmuşken hiç bir önlem almayan Bülent Korkmaz.

Son sözüm de Hasan Şaş'a. Hasan ya kendine çeki düzen ver, ya da futbolu bırak lütfen. Senin yerin ayrı kalbimizde. Böyle ruhsuz oynarsan, kendini bilmezler yine yuhlarlar seni, içim kaldırmaz üzülürüm.

Şereftir Seni Sevmez
Senle Ağalyıp Gülmek
Galatasaray Sevgisi
Sürecek Sonsuza Dek...

1 yorum:

noraashira dedi ki...

Kesin sesin kısılmıştır bugün Emre : )