30 Ağustos 2009 Pazar

Federasyon Ne Oluyor? ....... ....... Oynuyor..!

Bu kadar saçmasapan bir mantık olamaz. Bu adamlarda akıl namına kayda değer tek bir emare yok!!!

Turkcell Super Lig maçlarını akşam 9.00'da başlatıyorsun. O da yetmiyor, bazı maçları 9.45'de oynatıyorsun. Hava sıcaklıklarının yüksek olması sebebiyle daha erken saatlerde maç oynanmasının futbolcu sağlığına zararlı olduğunu, bu nedenle maçların bu kadar geç saatlerde oynandığını savunuyorsun. Bu noktada haklısın. Kesinlikle sana katılıyorum. Ama ısrarla savunduğun bu tez, Antep'de saat 7'de oynattığın G.Antep - Galatasaray maç ile çürümeye başlarken, Bank Asya 1.Ligi maçları için izlediğin politika ile tamamen geçersiz bir hal alıyor. 1.Lig maçlarının başlama saatini akşam 7.00'a almak bir çuval inciri berbat etmekten başka bir şey değil aslında.

Hadi bunu da geçtim ama hangi akıllı, zeki ya da mantıklı bir insanoğlu (Oğuz Sarvan'ın olduğu bu topluluktan bunu beklemek hata zaten!) Mersin'de, Mersin İdman Yurdu - Adanaspor maçını gündüz 4.30'da oynatır. Memleketimin en güney noktalarından birinde, Ağustos sıcağında, yüzde 80-90 nem oranlarında bir havada 1.Lig maçı oynatmak.

Kimseyi yemesinler kardeşim. Super Lig futbolcusu futbolcu da, 1.Lig futbolcusu top toplayıcı mı?. Yazık, gerçekten çok yazık. Ülke futbolunu yönetenlerin zeka seviyelerini gördükçe söylenecek söz bulma konusundaki yetilerimi kaybediyorum. Türkçe'de bu adamların salaklığını açıklayabilecek bir kelime bulamıyorum. Bulan varsa lütfen paylaşşın bizlerle.

Hiç yorum yok: