2 Mart 2009 Pazartesi

I Love You Şenol

Aklıma nereden geldi bilmiyorum ama bir anda deli kaleci Şenol acaba nerelerde diye düşündüm. Biraz araştırma sonrasında şu anda boşta olduğu, ama hala jübile yapmadığını öğrendim.

Bence Hayrettin'den sonra Türk futbolundaki en renkli, en enteresan kalecidir kendileri. Hayrettin gibi o da nedenini anlamadığım bir şekilde Milli takım forması giymiştir. Yine Hayrettin gibi maç sonlarında şahane demeçler vermiştir.

Örnek mi? Meşhur "I Love You Şenol" olayının gerçekleştiği Ali Sami Yen'deki maç sonrasında Lig TV muhabirinin sorduğu" Şenol, maçın 2.yarısında Galatasaray taraftarının sana I Love You Şenol diye bağırması motivasyonunu düşürdü mü?. Bu tezahurat seni kızdırdı mı?" sorularına, " kızmam için bir neden yok, bu taraftar bir Hagi'ye bir de bana bu şekilde bağırıyor" diyerek cevap vermiştir.

34 yaşındaki Şenol, Beypazarı Belediye Spor tarafından Türk futboluna kazandırılmış olup sonrasında, Etimesgut Şeker Spor, Bursaspor, Diyarbakırspor, Ankaraspor, Sakaryaspor, Antalyaspor, Ankaraspor, Malatyaspor, Orduspor ve Adana Demirspor formalarını giymiştir. 2010 yılına kadar olan sözleşmesi Adana Demirspor yönetimi tarafından feshedilmiştir.

İnşallah bir takımla sözleşme imzalar ve yine inşallah futbolu bırakmadan, bir maç olsa dahi onu son kez televizyon ekranından izleyebiliriz.

Hiç yorum yok: