21 Haziran 2009 Pazar

Lucal Neill Galatasaray'a?

Türk medyasının transfer döneminde ortaya attığı yalan yanlış haberler hakkında daha önce kısa bir yazı yayınlamıştım.

Örneğin, Drogba'nın Trabzonspor'a imza attığı, Aziz Yıldırım'ın Tevez'i bitirdiği, Galatasaray'ın Deco'yu İstanbul'a getireceği yalanlarına inandırmaya çalıştılar yurdum insanını. Sırf para kazanmak, prim yapmak için yalan yanlış haber yapmak çok büyük ayıptır, terbiyesizliktir.

Türk sporseverlerin o gazeteleri almaması, bu adamlara prim yaptırmaması lazım. Berbere gittiğimizde Fotospor, Fanatik gibi gazeteler görmemeliyiz. Bu ülke medyası Kanoute'yi 3 senedir Fenerbahçe'ye getirmeye çalışırken ya da Deco'ya Galatasaray forması giydirirken bu haberlerinin içinde güzide kulüplerimizin yöneticilerini zor duruma sokacak cümleler kurabiliyor, hatta bazen onlara satır aralarında hakaret ediyorlar.

Bu konu hakkında uzun uzun yazmak gerekiyor aslında ama sinir katsayısında fırlamaya sebep olduğu için kısa kesiyorum :).

Yazının başlığından anlaşılacağı üzere yazının konusu Lucal Neill olacaktı ancak medya edepsizlikleri öne geçiverdi farketmeden. Çok yakın bir arkadaşımın benimle paylaştığı bir haber bu aslında. Yani anlayacağınız bir duyum...

Galatasaray Lucas Neill ile ön anlaşma imzalamış kendisinin sölediğine göre.

Ahhh keşke...

Ve inşallah...

Sağ bek ve stoper oynayabilen çok güçlü ve çok kaliteli bir isim Neill. Hadi be Kewell al getir kankanı...

1 yorum:

Volvox dedi ki...

Son transfer sürprizi Neill olacak mı bakalım?