11 Haziran 2009 Perşembe

Perez'in Paraları, Üzer Katalanları...



Real Madrid için ikinci Los Galácticos dönemi başladı. Önce Gaziantepspor'un kapısından dönen zengin aile çocuk Kaka, sonra Lisbon sokaklarında büyüyen Portekizli Küçük Emrah C.Ronaldo, Perez Amca'nın Santiago Bernabéu tribünlerine armağanları oldular.

Perez, Real Madrid'teki ilk başkanlık dönemi öncesinde Figo'nun Madrid forması giyeceğini söylediğinde, herkes bunun ucuz bir seçim propagandası olduğunu düşünmüştü. Ancak, Perez göreve gelir gelmez, Figo'yu tuttu elinden getirdi Madrid'e.

Perez, son başkanlık seçimi öncesinde de, 300 milyon euro'luk transfer bütçesi ayırdığını, Kaka, Ronaldo ve D.Villa'nın Di Stefano tarafından takdim edilecek olan Real Madrid formalarını giyeceğini söylediğinde, yine kimse inanmadı bu adama. Bu krizde 300 milyon euro ve Kaka - Ronaldo - D.Villa üçlüsü çok uçuk gelmişti.

Perez Amca, allem etti kullem etti hem Kaka'yı hem de Ronaldo'yu getirdi İspanya'ya. Gerçekten de akıllı adam vesselam. Kaka Brezilya'dayken, Ronaldo Amerika Birleşik Devletleri'nde gezerken attırdı imzaları. Bütün İspanya, hatta bütün dünya bu imzaları konuşuyor iki gündür. Elbetteki bir iki hafta sonra gündemden düşecek bu transferler. Ama tam ilgi azalmışken, bu sefer iki yeni transferinin kollarından tutup olası D.Villa transferi ile birlikte imza şov yaparak basına tanıtacak yeni yıldızlarını, tüm dünya tekrar Madrid'i konuşacak.

İspanya'nın diğer yüzü Barcelona'nın bu sene işi gerçekten zor. Laporta daha sezon başlamadan 2-0 yenik duruma düştü Perez karşısında. Muhtemel Eto'o - İbrahimoviç takası konuşuluyor Katalan medyasında. İnşallah bu transfer gerçekleşmez de, en sevdiğim forvet olan İbra, kin kustuğum Barcelona formasını giymez.

Hiç yorum yok: