24 Ağustos 2009 Pazartesi

Martins vs. Sabri

Galatasaray'ın Kayserispor'u 4-1 ile evine gönderdiği mactan sonra konuşulan iki konu vardı. Birincisi, Elano'nun feci golü. Feci diyorum, çünkü öyle böyle bir gol değildi. Çok az kullandığı sol ayağıyla, 121 km/saat hızında dışarıdan içeriye doğru falso olan bir gol atmanın başka bir tarifi yok ne yazıkki.

İkincisi ise herkesi tebessüm ettiren, gol son sonrası sevinç sırasında Baros'un Sabri'yi sevinç yumağı üzerinden tutup atması oldu. Gerçekten de çok komik bir sahneydi. Televizyonda sadece son anları gözüküyor bu olayın. Ali Sami Yen'de canlı canlı tanıklar olarak çok daha şanslıydık muhakkak. Sabri kendi yarı sahanın ortalarından yaklaşık 45 metrelik hızlı bir depar ile kutlamaya gitti Elano'yu. Tuncay'ın Çek Cumhuriyeti maçında yaptığı jeneriklik atlayışı taklit edeyim derken Baros'un kafasını ezdi. Baros da tuttu, çuval atar gibi attı adamı.

Ama, bugün Wolfsburg - Hamburg maçının özetlerini izledim. Martins'in durumu 2-2'ye getiren golü sonrasındaki sevinç sırasında takım arkadaşının yaptığı hareket, Baros'un hareketinden 10 kat daha başarılı bir hareket bence.

Aşağı linkini verdiğim videonun 2.37'inci dakikasında Martins arkadaşının kurbanı oluyor.

Hiç yorum yok: