23 Mart 2010 Salı

Yazıklar Olsun...!

Blog'a 23 Mart 2010, saat 00.36 itibariyle atmış olduğum Yakışmadı...! postu esnasında Fenerbahçe resmi internet sitesinde başsağlığı mesajı yoktu. Saat 00.50 itibariyle baş sağlığı mesajı yayınladılar. Ama yayın tarihi olarak 22 Mart 2010 gösteriliyor.

Gerçekten yazıklar olsun. Kimi, neden kandırıyorsunuz ki?. Bu yaptığınız hiç baş sağlığı mesajı yayınlamamanızdan daha da ayıp değil mi?

Yakışmadı...!

Galatasaray'ımız Özhan Başkan'ını kaybetti. Türkiye'nin en büyük 3 kulübünden birinin eski başkanlarından birinin vefatı sonrasında ezeli rakiplerimizden (hem Beşiktaş hem Fenerbahçe'den) adam gibi bir baş sağlığı mesajı beklerdim. Vefat haberinin üzerinden 1 saat geçti ancak iki kulübün resmi internet sitesinde de herhangi bir baş sağlığı mesajı yok.
Yakışmadı..

Burcu Esmersoy

Burcu Esmersoy'un güzelliğini bir kenara bıraktığımızda, sunuculuğunu beğenen olduğu kadar beğenmeyen de vardır. Ama Burcu Esmersoy, NTV'de biraz önce Özhan Canaydın'ın gözleri dolmuş, ve titrek bir sesle verdi Başkan'ın vefat haberini ve programı kapatırken ağlamaya başladı.

Teşekkürler Esmersoy. İnsanlığın için...

Güle Güle Başkanım...

Hem Galatasaray, hem Türk futbolu için büyük kayıp. 26 senelik yaşamımda gördüğüm en centilmen, Süleyman Seba ile en adam gibi adam 2 futbol adamından biri oldu daima gözümde.

Çok özleyeceğiz seni Başkan'ım. Seneye 29 Ekim'de Türk Telekom Arena'ya ayak bastığımda ilk aklıma gelen, ve o gün boyunca anacağım tek insan olacaksın.